Tajemnství
Anotace: tajná láska,kamarád(ka)
Jsi mé tajemství
barvy nocí - jejich vůně
srdce zrtápený
před kým utíká
pro koho stůně?
Tančíš podemnou
spřádáš dokonalý sítě
s nebem pod hlavou,
s nebem pod hlavou....
Jsi mé tajemství
barvy nocí - tóny chvíle
ve snech zabolí
a zbaví nás křídel.
Tančíš podemnou
spřádáš dokonalý sítě
snad nás obejmou?
snad nás obejmou...
Komentáře (2)
Komentujících (2)