Lhostejnosti
Tak stojím na kraji křídel,
jimiž objal bys můj svět
protože slunce nepočká a měsíci je to jedno.
Hladina myšlenek stoupá a šplhá kolem kotníků a kolen výš,
až k lemu sukně, kterou slušné holky nenosí.
V dlani klíč, co vypadá jak nůž
klíč, co otevírá zamčená srdce.
Vždyť láska není jen fotka v peněžence!!!
A slunce nepočká.
A měsíci je to jedno.
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jort, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)