Chci
Anotace: Každý to chceme, cítit tu přítomnost druhého...
Chci se dívat do tvých očí,
v nich mé slunce se odráží,
celý můj svět se v nich točí.
Chci rty tvé zas ochutnávat,
mou studánku, po které žízním,
vášeň a lásku v nich vyvolávat.
Chci se do tvé náruče vkrást
jako slova zarytá v mysli,
cítit tu sladkou horkou slast.
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
Komentáře (7)
Komentujících (3)