Proč?
Anotace: Proč hledáme lásku
Proč žena ptá se máš mě rád?
Proč muž nechce být kamarád?
Proč samotní lidé lásku hledají?
Protože lásku ještě nemají.
Proč touha milovat je tak veliká?
Proč ten cit nad všemi vyniká?
To protože dva jsou jedno tělo
a odjakživa to tak být mělo.
Proč pohlazení a dotek schází?
Proč slzy tečou po našich tvářích?
Protože dotek je projev lásky
a slzy ty působí jen vrásky.
Proč toužíme cítit objetí?
Proč když milujem roste v nás napětí?
Objetí zastaví na chvíli čas
a napětí, když milujem chcem cítit znovu a zas.
Proč pohled do očí tají nám dech?
Proč chceme cítit polibky na svých rtech?
Oči jsou do duše brána
a s polibkem hezčí jsou rána.
Proč úsměv nám prozáří den?
Proč máme pocit, že splní se každičký sen?
Úsměv je projev vřelosti lidské
a snít svůj sen je každému blízké.
Přečteno 666x
Tipy 12
Poslední tipující: Martin Šimeček, Jeněcovevzduchukrásného, vodnař, AndreaM, penstla, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (7)
Komentujících (6)