Anotace: Mohou být vkládány správně.
Naděje
Plané, chabé naděje
až na konec světa,
v srdci mne zahřeje
od Tebe každá věta
Slova vyřčená
linou se blízkostí,
latinkou určena
od kosti ke kosti
Vložil jsem,
co jsem mohl,
a zvolil jsem
…svůj svět ohl
Kvůli duši, Tobě,
pro Tebe, pro srdce,
ano, i kvůli sobě,
prázdnotou ulice
Jdu, beze strachu
z čehokoliv marného,
bez rozpaků
ze srdce jediného
V srdci Tvém,
je má naděje,
vše mé si vem,
ať Tvá duše mou
... zalije
Kdyby jsi byl žena a kdyby jsi to napsal mě, tak bych se do tebe zamiloval :)
Velmi, velmi hezké.
27.04.2014 00:35:11 | Slav Milo