Sebedestruktivní
Ze strachu postavím si stěnu
Po níž nechám stékat pěnu
Tvojí vůně
Tvojí kůže
Ta co mě
Zabít může
Nikdo už
Mi nepomůže
Pustím ji ještě
Už jak proud
Z deště...
Zahalíš všechno
Jsi produkce
Me vlastní
Sebedestrukce.
To nevadí, mam rada Tvoji vůni.
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)