...
Anotace: ... dnešní momentka
*
*
Bolíš mi vůní posečené trávy
Kukačka monotónně
odpočítává měsíce
kdy už tady nejsi pro mě
ku -ku, ku - ku
A je jich tolik
že je nespočítám
Někdy je mi svět příliš velký
snad proto že ty už v něm
nemáš svoje místo
V duchu tě zaklínám
abych se vešla
do chvíle mezi tvým bděním a usínáním
(láry fáry pod kočáry)
Nejhorší ze všeho je mlčení
A ještě pořád
tě toužím oslovit "můj milý"
(nejmilejší)
*
*
Přečteno 530x
Tipy 18
Poslední tipující: ardzuna, Hesiona-Essylt, Záklopka, fijalka, Petbab, Robin Marnolli, Amonasr, hanele m., Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)