Odhodlání
A tak běžím jako kůň-
hnána chtíčem, láskou, touhou,
a snad skrze cestu dlouhou
poznám víc než výdrž pouhou,
více než jen prr!, či stůj!,
hot a čehý bude můj -
směr, kam jen naše srdce mohou...
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Aiury, Jort, jenmravenec, SmallGeorge
Komentáře (4)
Komentujících (3)