Anotace: ...
Sbírka: To co se do života nevešlo
byla zima
a venku bylo všelijak-
jen samej sníh
led
mráz
podprsenky
všude po podlaze
tenhle pokoj
byl náš moulin rouge
než se zima dostala i dovnitř
a napáchala škody
co už ani "miluji tě"
nespraví
Hezky, není tam jediné slůvko navíc a žádné nechybí :-)
30.04.2014 19:32:32 | Amonasr
jednoduše a unikátně napsanééé...dostalo mě to!
30.04.2014 09:32:20 | Párek Bdělý
Třeba spraví...neboj :-)
29.04.2014 21:38:46 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?