Anotace: Krása hlasu...
Zvuk duše
Nádherné zvuky
Tvého nevšedního hlasu
i Tvého srdce tluky,
čistý zvuk bez basů
Meluzíny sirén,
proč jsi tak zlá?
Proč zlá jsi jen?
Přec není to hra.
Je to Tvůj život,
přiznej svou krásu,
odtajni libost
i světlo svého hlasu
Nádhera věčná
se v Tobě skrývá,
dyť krásná slečna
z Tebe již bývá
Nebuď
tvrdohlavá,
radš suď
sebe sama
Krása není tělo,
krása je povaha,
kdyby se Ti chtělo
… svléct duši donaha
Máš božské tóny hlasu,
do něj Ti vložili
… Tvou nezměrnou krásu
Při takových krásných básních si vždycky jak malá holka na chvíli přeju, aby takovou někdy někdo napsal i mně...
30.04.2014 12:28:02 | v.t.v.h
Já si to přeji i jako velká holka :) Jinak báseň je opravdu krásná!
30.04.2014 13:12:19 | AndreaM