Zrcadlo Tvých rtů
Kolem pohled dravých očních stínů
Jsem marným zajatcem
Prokletým vězněm
To Tvé krásy
To pro Tvé polibky
Milion a jeden vypsaných řádků
Oceán mejdanů
Kolik Tváří mě v hlavě straší
Ale jen jedny oči mě svádí
Tahají mě ke dnu
A probouzí ve mě touhu
A nejhorší je to jak jsme odlišný
A ty jen ty víš ,že tě opravdu bezmezně miluji
Vím jaká jsi
Znám všechny Tvé slabiny
A vím,moc dobře vím co tě trápí
Jen nechápu proč navenek
Se tak přetvařuješ
To co mezi námi bylo
A nebylo toho málo
Mě ničí
A ať se ve Tvé tváři
Střídají slzy s úsměvy
Jen já vím co to značí
Co budeme dělat??
A nelži mi prosím!!
Já tě miluji
A vím že ty mě taky
A já si opět hraji se slovy
Tvořím věty
A ztrácím pocity
Já Tě chci !!!!!!!!!!!!!