Anotace: oujéé... sen stává se pravdou a pravda snem.. jak ale poznám, co je vlastně co?
líbí... není co dodat... sice pár drobnůstek by to ještě chtělo,ale vážně jen drobnůstek..... :)
26.01.2007 21:16:00 | Marketka3x3
..trefně hezky sladkobolné...v tom nejlepším smyslu.
26.01.2007 20:50:00 | Ayla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?