Poučená
Anotace: Zamilovat se můžeme několikrát, ale milovat jen jednou.
Se slzou v oku
srdcem zmámeným
rozbitou hlavou
nárazem do stěny
odcházím s blázny.
Podivně šťastná
s životním moudrem
myšlenka spásná
je i tím soudem
neopakovatelnosti vášnivé lásky.
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: MARKO, kudlankaW, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)