Co jsi to se mnou provedl?
Mé srdce náhle bolest i radost svírá
má hlava je jak prázdná díra.
Mé myšlenky jen tobě patří
tvá tvář se v mých očích zračí.
Tvůj hlas je pro mne jako písenˇ
nebýt s tebou je velká tísenˇ
jako blázen si připadám
a nepomáhá, ani když si vynadám.
,,Co jsi to se mnou provedl?"
Jediný pohled způsobil zatmění
a od té doby se to vůbec nemění.
,,Jak jen jsi tohle dovedl?"
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)