Líbí se mi tvá báseň, ale teď proč to hodnocení.
Má milá a cokoliv kolem mne mají jedinou hodnotu lásky. Miluji ženu jako nebe, miluji ji jako slunce a taky jistě naopak... Miluji Boha, jako miluji svou ženu...
Láska je veliké mystérium duše a vesmírné energie, je hybatelem všemu. Láska, to je přirozenost naší vlastní integrity jíž jsme byli nejblíže jako děti, než jsme sebe zakalili tou spoustou vědomostí z myšlení. Když jsme jako děti jednali, bylo to vše z čisté pravdivé lásky s kterou jsme se jako dokonalé bytosti narodily.
Přeji mnoho úspěchu s básněmi dalšími;)
26.01.2007 19:45:00 | RešHeNúnHe