Anotace: ... básnička, kterou jsem psal jen pro sebe, je mi jedno jestli je nudná, nebo bez rytmu, je stejná jako můj život...
Usínám vedle tebe
jsi nádherně nahá
a postel je kousek nebe
touha zdá se bezbřehá
usínáš mi v náručí
v rouše Evině
chtěl bych tě připoutat obručí
k věčnosti i této vteřině
ale to nechceš
ne dnes, ani zítra
poslouchám jak vydechuješ
a strach vkrádá se do nitra
jsi chytrá a krásná
nejsvůdnější kombinace
jedním slovem úžasná
ale já jsem druhá strana mince
nevím proč tohle nevidíš
ale děkuji za to bohu
zatím co spokojeně spíš
a mé ego krčí se v rohu
měsíc tě hladí přes okno
a já líbám tvé vlasy
je mi krásně i smutno
tak spokojeně spíš...
Děsím se chvíle, až ti dojde, že máš na víc, ležel jsem vedle tebe
a vrýval jsem si každou vteřinu do paměti, protože mi přišla moc krásná,
na to, aby byla skutečná, ale to ti nikdy neřeknu...
Tohle je krásná báseň. Krásná přirovnání, vhodně vybraná slova... každá žena (dívka) by se dle mého názoru před takovým vyznáním roztřásla- v tom neeejlepším slovasmyslu! ;) :))
04.05.2014 22:37:45 | Aiury