o jantarových očích
o malinových rtech
o havraních vlasech
o mandlové pleti
o sametové barvě
tvého dotyku
jenž jako hřejivé světlo
které po noci
plné mrazivého třpytu
dopadne na mou tvář
poznám tě
jsi jediná láska
ty vidíš vše
a znáš mne líp
než mohu vědět
o sobě
neb slepý jsem
a doposud nevidím
nic než sen
a proto zatím
jenom sním