Anotace: Chci víc, protože chci míň.
Tělo
Chodidla, nohy,
pánev, hrudník, hlava,
papíru stohy
o tom jak jsi dravá
Napíšu Ti stovky vět
o Tvém těle,
znova jej chci něžně sjet
rukou
…nesměle
Od kotníku po šíji,
chci víc a víc
a to mne zabíjí,
… nedáš mi nic
Musím držet
touhy na uzdě,
musím vydržet,
než bude pozdě
Až příliš pozdě
vrátit se zpět,
až ve Tvém hvozdě
uvadne květe
Květ Tvé umíněnosti,
hvozd Tvých pocitů,
každé nedokonalosti
dáváš váhu mýtů