V pružinách vlasů štěstí skrývá
i sypek na embargo třpytek
a mistr střevlík zatím snídá střeva
žena je řeka
možná Spréva
a v čase javorovejch trámů
z pletenejch petit nocí
ve sladký křeči ulepený křídla
očička hrášků
asi vřídla
biblický verše z vyprávění
a jeden velkej hlavolam
v kasičkách stínů ze zápecí
jen černý pivo
sirup
pán