Možná, že máme život jeden,
možná, že to nepoberem.
Snad jsme tu sami ztracení,
snad je to jenom mámení.
Možná, že někdy přijde čas,
kdy si pak řeknem : „ Vem to ďas.“
K čemu je naše truchlení,
když všechno, co chceme, je jenom souznění.
Souznění a lásky hlas.
Slyšíš mě?!
Jsem jen Tvá.