Hledání mě k šílenství dohání
…teď nehledám Tebe
…ale sebe
Nejsem …
Ale cítím…
Bolest…
Stesk…
Smutek…
Samotu…
Naději…
Že až se najdu
…poznám sebe
Že až procitnu
… poznám i Tebe
Lásko …
to asi ne
10.05.2014 09:07:31 | J.F.Julián