No jo dneska už hospodyňky neskáčou ani pro pírko natož pro jeden dolar, to by jich muselo být hodně, hodně víc.
19.04.2016 00:40:55 | Mácha
Hříšná pana by mi pro ten $ mohla klidně skočit prsa a pak by se vidělo..
10.05.2014 14:13:09 | Jin&Jang
a vyrvaný srdce stále v křeči
před dolarem se pořád klečí
a na kostele petlice
pro hříšný panny
pro zastávky milovaný
pro toky vody svěcený
pro zastávky téměř ztracený...
10.05.2014 10:21:11 | básněnka