V páteři postele malovala
pro kompozitní znalce pastýřek
ve zkratkách pěti smyslů
znělo...
silence
pro improvizaci
V naprostém tichu,v loži,nutnost improvizace se množí.Pět smyslů jitří pastýřka,před i po...aktu.
12.05.2014 08:16:22 | Bakchus
To ticho se nám na Literu teda rozmohlo :-)
Ale vážně, rozumím Ti, to je přece to nejpěknější ticho před improvizací pěti smyslů... Krásný obraz, děkuji Básněnko.
11.05.2014 16:26:17 | Pamína