Buší mi srdce, jako o závod
Ve větách vedlejších
Nehledám doprovod
Vyjádřím se sám, samo
K princezně co hledalo
Na půl naho, na půl v kamaších
Svobodno v otěžích
Áhhh
Nejsem snad až takový snílek
Stlát si na hvězdách, může přece každý
Pro pár krásných chvilek
Dopustit se sebevraždy
Lidé jsou ostří i tupý
Tak proč nevyužít zubů pilek
Nebo lilek
Byť mám velmi rád maso
Mohl bych si na Tebe doufat
Nebo kolem krku laso
Či na pár kurev vzít inkaso
Což vyjde nastejno
Jistojistá smrt
Milovat, či jinak si troufat..
Tip za tohle :)
"Nejsem snad až takový snílek,
stlát si na hvězdách, může přece každý,
pro pár krásných chvilek
dopustit se sebevraždy"
11.05.2014 10:41:46 | SmallGeorge