Rekviem
Anotace: Posvětím jméno Tvé uvrhnu v zapomnění kadeře padnou ve vlnách na oltář. Ústa...
Posvětím jméno Tvé
uvrhnu v zapomnění
kadeře padnou
ve vlnách na oltář.
Ústa nevinná
umlčena budou
pro jednu velkou lež
umírá zas Julie.
Satén bělostný
barví se do ruda
a na vrcholcích velehor
jen ďáblové tančí...
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, básněnka, Pamína
Komentáře (3)
Komentujících (3)