Mladá láska
Anotace: Je to tak hezké.
Láska to je opiát, velmi silná droga,
při které se šeptají samá něžná slova.
Miluji tě, miluji, dívka tiše vzdychá,
když pak do ní mládenec opatrně vniká.
A když vášeň vrcholí a pulzují žíly,
miluji tě, miluji, šeptá její milý.
Ve vášnivém obětí setrvají spolu,
dneska láska vítězí - vysmívá se bolu.
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (6)