Bubnuju negativem
a hraju na ústa
v chůzi z líců
mám přání naruby
jsou kosti ve vlasech
tak bílé...
jako holubi?
Jak hluboké může být přání smíru?A vroucí?Bílá holubice do vesmíru,čistá,nehynoucí.
16.05.2014 07:29:24 | Bakchus
Jsou
a ještě bělejší
jen ta křídla jim
v dětství
srostla...
15.05.2014 21:30:00 | iluzionistka