Možná přání

Možná přání

Anotace: ...

Znovu bylo mi tak krásně,
možná zas složím nějaké básně,
ani netušíš jak moc smutný jsem,
stále hledám svůj životní sen.

Možná se stále usmívám,
možná něco ukrývám,
možná lásku hledám,
možná snad, nevím sám.

Městem zvláštním pro mě,
procházím se s Tebou,
žádám v duchu, prosím Tě,
já chci navždy zapomenout.

Přeji si abys Ty to byla,
vzala mé ruce do svých,
krásně hnědé oči, zvláštní síla,
řekneš pojď budem létat v oblacích.
Autor Sark, 03.03.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel