Láska je slepá
Anotace: Ne vždy je tomu tak
Pravda asi je
co se říká
po všechny časy
láska rozum svlíká.
Člověk si nasadí brýle
a nechce je sundat z očí
a užívá si ty chvíle
když láskou se hlava točí.
Nechce vidět chyby
osoby své milované
věří všechny sliby
žár v srdci jako ohenˇplane.
Všechno krásné jednou pomíjí
a realita se odkrývá
nás pak zklamání zabíjí
když zjistíme
co náš milý v sobě ukrývá.
Jeho slibům naletět
bylo jednoduché
jak to bývá už.
Raději asi nevědět
že on je schopný
do srdce vrazit nůž.
Necháte se polapit
do jeho sítí z hedvábí
pak nezbývá než se potrápit
že vás srdce špatně navádí.
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, želvička001, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)