Nevyprcháš ze mě

Nevyprcháš ze mě

Anotace: Říká se, že když stále na něco myslíš tak se ti to časem vyplní a ty dostaneš to, co sis přál. Tohle jsem praktikoval a vždy jsem nakonec měl to, po čem jsem toužil. Proč jen mám pocit, že tebe má lásko se nedočkám a nikdy už nebudu moci stát po tvém boku

 

Nikdy nevyprcháš ze mě,
vždyť zase stejně
tak trochu jako včera
zase i dnes si žiju ve dvou,
dávno neusínáš semnou
přesto já lásko
usínám tajně s tebou.


Každou chvíli jsi v mé hlavě,
zapomenout nejde jen tak lehce
možná je to mou myslí,
možná někdo uvnitř mě

jen tak

zapomenout nechce.


Tyhle slova se píší sami
někdo ovládá moje ruce,
byla jsi jediná
která hřála moje srdce.

Teď jako blb se...


snažím ze sebe smýt ten pocit viny,
semnou nebudeš se nudit
vždyť čas letí
a já jsem jiný.


Tak prosím vrať se...

Autor Pučik, 19.05.2014
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

láskyplná... třeba je ještě naděje...kdo ví...

20.05.2014 13:44:06 | zelená víla

líbí

Cítím ty emoce ... Nádherná báseň ...

20.05.2014 05:29:38 | Aiury

líbí

Jsem rád, že se líbí.. Díky.

20.05.2014 11:34:25 | Pučik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel