Křičím
Křičím na ni i do dáli,
proč mi dva se jen potkali,
jak krásně spolu bylo nám
a teď jen jsem sám a sám.
Křičím pořád a stále víc,
proč nezbylo tu z tebe nic,
jak vlasy ve větru ti vláli
a jak jsme se spolu smáli.
Křičím na boha i na nebe,
proč už necítím tě u sebe,
jak bez tebe teď žít mám,
já vím, nevrátíš se k nám.
Komentáře (0)