Anotace: Co bylo její.
Tvé
Tvé rty tak sladké,
Tvé oči tak upřímné,
Tvé ruce tak hladké,
Tvé pohledy tak upřené,
Tvé doteky tak něžné,
Tvé doteky tak dravé,
způsobují mi rány řezné,
a my? Ležíme v trávě
Dívám se na Tebe
a Ty na mne,
hluboce do sebe
nás to táhne
Jeden do druhého,
ponor i ztráta,
surová surového,
náš svět i odplata
V našem světě
plném dětí,
netoužíme po odvětě,
jsme spjati
A co mi dáš,
to Ti dám,
co si žádáš,
to chci sám
Krásně zamilované vyznání :3 :))
20.05.2014 16:27:13 | Aiury