Má snová

Má snová

Anotace: Když se vám pořád zdá o někom s kým už dávno nejste.

 

Jsi můj tempomat naděje
a nebeská brána,
já vzpomínám na časy
kdy byla jsi sama

 

Teď vrátil bych ty dny
a přetočil ten čas,
vrátil bych tu lásku
která tehdá byla v nás

 

Bohužel vím,

že čas nejde vrátit
a ty mě už nikdy Milovat

nebudeš znova
snad touhle básní pochopíš,
že i přesto pořád

jsi má Janča

 

SNOVÁ.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0Oe9VJirKA8

 

Autor Pučik, 21.05.2014
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: springmaid, Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí