Na dně vesmíru
Hledám perlu
Ve tváři slunce
Kousek sebe
Hledám v mléčné dráze
Kousek Tebe
Pro jednu ztracenou víru
Bloudím po Marsu
Hvězdy prší
A nekonečné kroky
Tak strašně moc duní
V amoku nebezpečí
V srdečním kolapsu
Zkamenělý od úžasu
Bloudím od planety k planetě
A ptám se kde je?
Deštivý obrázek políbení
Zamotaný do šílenství
Kdo vymazal bláznovi
Slova šeptaná do uší
Odpovědi ale nikdo neví
A tak se proklínám
A víc a víc propadám
Do kapek z oněch perel
A bezedných slibů
Z kterých jsem oněměl
A toužebných výkřiků
Ajsem uvězněn na planetě
Bez umělých slov
Na té planetě
Poblouznění bez iluzí