Anotace: Celé na L... Luka (vyslov Ljůka)
L
Láska lstivá,
ladná louka,
Linda líbá
líbezného Luka
Levně lpí
louží, ledem,
lennost lví,
loven lovem
Letíc lánem
Linda levá,
letíc lesem
Luka lapá
Levnost Lindy
léta letoucí,
leč Luky líný,
lenoch lenoucí
Líbání ležmo,
letadlo letí,
Lukáš letmo
len láme ledy