Jen pár vzpomínek
Anotace: Za vodou stokrát delší než je řeka a kilometrů tisíce, já na Tě moje lásko čekám, v noci za svitu měsíce.
Myslím na Tebe lásko moje
a doufám, že jsi v pořádku,
mé srdce stále je jen Tvoje,
jak tato slova na řádku.
Myslím na Tebe lásko milá
a chtěla bych Tě vidět zas,
v srdci mi po Tě láska zbyla,
vzpomínka na nás krásný čas.
Myslím na Tebe ty můj smíšku
a city k Tobě v srdci nosím,
posílám Ti je po sluníčku,
i pár kapkami ranní rosy.
Myslím na Tebe moje štístko
a zapomenout nemůžu,
chtěla bych Tě mít zase blízko
a nemít Tě jen za můzu.
Komentáře (4)
Komentujících (4)