Venku zase leje jako z konve
Kapka za kapkou se po okně plazí
Kde je schované slunce?
A kde si ty?
Jsme tak vzdálení
Já ležím v posteli
Myšlenky pochodují
Už nic není jako kdysi
Utíkám pryč a hledám chvíli
Kdy jsme běželi totálně promočený
Ty si se klepala
To ti byla zima
Celá promočená , byla si tak kouzelná
Tvý vlasy se dali ždímat
Tvoje oči vypadali jako by si plakala
Na moment se přestal točit svět
A mezi kapkami cítili jsme chvění
Mokrými polibky
Jsme se spojily a bylo to úžasný
A já to chci zpátky , bloudím v dešti
V kalužích marně hledám momenty
Kdy jsme měli mokrý dlaně
Kdy pevně jsme se k sobě tiskly
Ten déšť je krutej a já se cítím smutně
Kapky si dál žvaní tu svoji
Pohádku o tom,že nic nekončí
Leje víc a víc
Nikdo neví nic
Déšť podemlel štěstí
Jak domeček z karet láska se hroutí
Leje jako z konve
A kde je vše zázračné?
Kouzelník mávl a už neprší
A něco končí
Teď už jen prší slzy
Z mého srdce
A já nezvládám tu situaci
A do deště jsem napsal jedno přání
Ze skrytých pocitů a okamžiků
Chci zase Tvé mokré tělo
Chci tě zase zahřívat
Jen jedno jediný prani........