Koťátko
Anotace: ...motto májového koťátka..
Když májové koťátko
opustilo pelíšek
přivítalo sluníčko
na svůj hebký kožíšek
když pak jako kočička
zatoužila po štěstí
našla si kocourka
na plzeňském náměstí
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Půca
Komentáře (1)
Komentujících (1)