Jak vodopády slzy padají
Do náruče luny
Tak jak těžce vyřčené věty
Jak rudé květy sedmikrásky
Výkřiky zloby se rozplývají v tichu
A prázdném davu
Mrtvé město bdí
Pod kulisami tmy
Domy civí jako by nikdy
Neviděli
Kde se všichni ztratily?
Všude jen stopy po krvi
To mistr popravčí se chystá zavraždit
těch několit vět
A luna se zbarvila
Pod nánosy bahna