Anotace: Jak definovat přízemním mozkem něco nedefinovatelného?
Definice Lásky
Láska to je,
když co mám,
není moje
a nejsem sám
Dva jsou dva,
jeden je málo,
není to hra
… jak je nám známo
Láska hojí,
vždy si žádá
role dvojí
…do srdcí se vkrádá