Kolika lidem se za den podívám do očí?
Avšak můj den je prázdný pokud nespatřím ty Tvý
Kolik za den vyřknu vět?
A navážu monologů?
Ale přeji si slyšet pouze jednu větu
Z Tvých úst
Kolika lidem za den stisknu ruku?
Avšak jen Tvé prsty mě umí pohladit
Kolik za den potkám úsměvů?
Ale pouze Tvůj mi zlepší náladu
Kolik paprsků za den vyšle slunce?
Avšak ani jeden nehřeje jak Tvé ruce
Si jako Zvonilka
Si jedna pohádka
Si ta pro kterou stojí za to dýchat
Si ta s kterou bych chtěl životem kráčet ........