Kouzelnice
Jsem kouzelnice kouzelná
jsem tajemnice tajemná
jsem svá.
Ďábelsky svůdná
jak anděl něžná
vášnivě toužící,
jak svíce hořící
duše čistá.
Milující.
Navždy Tvá!
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Dejfor, jenmravenec, Petbab, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)