Chtěli by jsme poděkovat svojí mámě
za naše životy,
jenž nám ve svých bolestech dala
tisíceré díky - vždyť jen ty,
MAMI
Jsi při nás vždy stála.
Jsi naše záchrana když se nám vztahy boří,
jsi proud,
jenž unáší nás od nebezpečí
když ztrácíme se v moři.
Život s náma nemáš zrovna lehký
už nějakou dobu jsi na nás dva sama
nejen jednou jsme měli svý zkraty, problémy,
ale snad i přes to víš,
že naše Láska k tobě
je
NAVĚKY DANÁ.