Srdce
Vejde se do dlaně,
obsáhne však celý svět,
zároveň poupě
i rozvinutý květ.
Neumí si na city jen hrát,
pro všechny blízké i vzdálené se chce dát,
rozdává přírodě i lidem,
zkrátka celému světu,
stačí říct jen jednu větu
- Miluji...!
Přečteno 588x
Tipy 4
Poslední tipující: Bušík, AndreaM, Rozina, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)