Zrada
Sedím tu a skládám básničku,
při každém verši uroním slzičku.
Já viděla Tě s jinou, srdce z toho bolí,
proč mám pocit, že se rána nezahojí?
Ty máš oči jen pro ni,
a mě v uších tvůj hlas zvoní.
Pořád vidím na jejím místě sebe,
prostě chci stát v bezpečí vedle Tebe.
Držet Tě za ruku
a vždy být po tvém boku ...
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: xSysax, SmallGeorge
Komentáře (7)
Komentujících (5)