blázen nahluchlý
Anotace: jak blázen postřelen
A tak se stalo to, co mi třeba
když beru si co mi nepatřilo
když sobota se stává smutnou jak středa
a srdce rozumu
bolest nevěřilo
A chtíč opět převzal otěže
uskočila opatrnost, div, že jí nepřejel
řítil se někam, kde cesta nevede
jak blázen nahluchlý, jak blázen postřelen
Vsákl se do tvé kůže a chvíli věřil
že nemusí ven
v orgasmech ti křičel:"Bože"
a byl láskou vyřízen
Nedošlo mu, hlupákovi
že lásku pravou máš spjatou prstenem
tupě se smál, něhu lovil
a pak mu došlo, že musí ven
Teď mi tu bulí jak malé dítě
a tvrdí, že to chtěl mít pod kontrolou
Co s ním mám dělat? Komu ho vrazit?
Když ty jsi mu řek:"Na shledanou!"
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Aiury
Komentáře (0)