bych dala neodhalující název, aby ta pointa vynikla - takhle to ani nevybízí pořádně ke čtení, když už je to jasný od začátku a i když to někdo teda ze zvědavosti přečte (můj případ i když/protože jsem tušila), konec už je zklamáním (a ta čárka na konci před tečkama je úplně nefunkční a zbytečná)
09.06.2014 20:11:33 | hanele m.