Víra
Anotace: Srdce bláznivé láskou
Řekl jsi -
pojď
a já jdu
za tvým světlem,
hledajíce Tvou ruku
a tvář,
projít i peklem.
Pojď se mnou
dál,
neboj se, říkáš mi
chráním Tvou zář
a mou duši,
žádný strach
a žádná rána kuší.
Cesta je hned plná kvítí,
žádná bouře ani blesk,
to je ta plná krása
a žádný stesk.
Peklo se sklonilo,
už nemá žádnou sílu,
my máme znovu
svou bláznivou víru.
Víra odvěká spanilá
a lví,
jsi moje druhé já
a to ve mě tkví.
Tvoje Peťulka
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Aiury
Komentáře (0)