Anotace: Proč by nakonec člověk nemohl milovat dvě ženy?
Jsem na vážkách
a vážím všechny možnosti.
Snad i závidím všem vážkám
jak si užívají volnosti.
Do morku kosti
cítím se být obnažený,
v blízké přítomnosti téhle zvláštní ženy.
Jak by mohla znát mě,
vědět
které struny rozehrát
a páchat atentát,
co rozlomí
mé křehké svědomí?