Chci být andělem!
Anotace: Malé večerní osvícení..a verše z něj.
Já poznala jsem, že jsem víc
a proto musím sloužit všem.
Svou osobnost mám bez hranic,
můj bože, chci být andělem!
A rozdat lidem to, co mám
a nejvíc dát těm nejhorším.
Vždyť pouze láskou vyléčit
se bolest dá, to dobře vím...
Chci přijmout všechny ztracené
pod hebká křídla souznění
a posvítit jim v temných tmách
když pociťují zmatení,
beznadějným dát naději,
sebevrahům dát vůli žít,
dát smích těm, co se nesmějí,
všechny nemocné uzdravit,
Chci lidem rozdat se jak déšť.
Mám jednorožčí v sobě klid.
Co unesete, vemte si,
proud lásky nelze unavit.
Chci rozplynout se mezi lid
a celým srdcem sloužit všem.
Osobnost svou mám bez hranic.
Můj Bože! Chci být andělem!
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Rozina
Komentáře (0)